Кошик

Собаки

Собаки

Все для ваших чотириногих друзів

Як відомо, собака - друг людини, саме тому, для забезпечення належного відходу за своїм чотириногим другом, наш інтернет - магазин зоотоваров, пропонує різні товари для собак. На нашому сайті ви можете купити різноманітні товари для собаки інтернет магазин. Pet24 радий запропонувати розумні ціни на товари, при цьому широкий вибір має на увазі можливість придбати як дешеві товари для собак, так і дорожчі і якісніші товари.

Асортимент товарів для собак в магазині Pet24

У нас ви можете купити товари для собак, а саме - широкий вибір високоякісних кормів для собак, що містять в собі усі необхідні мінерали, поживні речовини, вітаміни швидкого зростання і хорошого самопочуття. Також розділ "Товари для собак" включає широкий вибір іграшок для собак - відомо, що собаки обожнюють гратися різними іграшками, тому ми пропонуємо широкий вибір різних м'ячиків для ігор, і інші іграшки виготовлені з міцних і екологічних матеріалів.

Товарів для собак в нашому магазині

Додатково ми пропонуємо різне устаткування для догляду за тваринами - товари для собак включають нашийники, шлеї та поводки для собак. На сайті можна купити намордники для собак і спеціальні сумки для перенесення.

Також варто відмітити, що в переліку міст, куди можуть бути доставлені придбані товари для собак Україна охоплена повністю нашим сервісом - ми доставимо ваші замовлення у будь - яке зручне для вас місце.

Інші товари

Магазин Pet24 пропонує широкий асортимент товарів для ваших улюбленців. Наші категорії товарів охоплюють усе необхідне для повноцінного життя та догляду за собаками. У кожній категорії ви знайдете якісні товари, які допоможуть зробити життя вашого улюбленця ще більш щасливим і комфортним. Запрошуємо ознайомитися з нашими категоріями: іграшки для собакбрелки для собак, нашийники для собак, поводки для собак, рулетки для собак, шлеї для собак, будки та вольєри для собаквітаміни та добавки для собакдвері для собакдресирування собак та подорожізахист від паразитів у собак, корми для собак, косметика для собакласощі для собак, м'які місця та лежанки для собакмиски та поїлки для собакодяг для собакпереноски та сумки для собак. Ми прагнемо запропонувати лише найкраще для ваших чотирилапих друзів, аби кожен день їхнього життя був наповнений радістю та турботою.

icon_teleg icon_viber icon_mes