Корзина

Сухой корм для мелких пород собак со свежей курицей и рисом Rex Natural Range Mini Adult Chicken & Rice 3 кг

Код Товара: 000055750
Производитель: Rex
0
Нет в наличии
533.00грн.
Хочу дешевле

Корм для собак супер-преміум класу є повнораціонним і збалансованим харчуванням на кожен день для собак дрібних порід від 1 року.

Корм іспанського бренду Rex добре засвоюється організмом тварини за рахунок високоякісного свіжого м`яса курки і дієтичного рису. Вивчіть й інші особливості корму перед тим як купити корм:

  • оптимальне співвідношення кальцію і фосфору і додавання фосфатів в ролі інгредієнта сприяють зменшенню відкладень зубного каменю. До того ж склад і текстура цього корму допомагають довше підтримувати чистоту і здоров`я зубів.
  • містить L-карнітин та є низькокалорійним. Також до складу входять природні антиоксиданти, що допомагають знизити вплив старіння.
  • належне співвідношення Омега-3 і Омега-6 жирних кислот, життєво необхідних організму, зменшує вплив запалень, наприклад дерматиту. Корм також сприяє підтримці здоров`я шкіри і блиску шерсті.
  • свіжі і натуральні інгредієнти і особлива текстура корму допоможе задовольнити навіть найвибагливіші смаки.
  • фруктоолігосахаріди і мананолігосахаріди, маючи пребіотичний ефект, вони сприяють розвитку корисних мікроорганізмів, допомагаючи збалансувати кишкову флору. Вони сприяють поліпшенню засвоєння їжі і зміцненню імунної системи.
  • зроблено з природних, високоякісних інгредієнтів. Містить свіже м`ясо, яке надає високоякісні білки, а також рис, який є джерелом вуглеводів, які легко засвоюються, і зберігаються за допомогою природних антиоксидантів.
  • Риб`ячий жир є джерелом енергії і Омега-3 жирних кислот, в тому числі ДГК (докозагексаєнової кислоти) і ЕПК (ейкозапентаєнової кислоти), для підтримки здорової шкіри і шерсті.
  • Юка Шидигера успішно бореться з бактеріями, сприяє нормальній роботі кишечника, зменшує запах екскрементів.
  • Гідролізована куряча печінка робить корм більш привабливим на смак, а також за рахунок заздалегідь розщепленого білка добре засвоюється організмом і буде корисна для кішок, які схильні до харчової алергії.
  • Екстракт дріжджів містить вітаміни, ферменти і маннанові олігосахариди - пребіотики, які підтримують здорову, збалансовану мікрофлору кишечника, а також бета-глюкан - полісахариди, що стимулюють імунітет.
  • Клітковина бурякового жому забезпечує джерелом енергії, який може поліпшити здоров`я товстої кишки, поряд зі збільшенням маси і вологи випорожнень тварини.
  • Цикорій є джерелом інуліну, який підтримує здоров`я травної системи і допомагає регулювати рівень цукру в крові, а також зміцнює природний імунітет тварини.

Аналітичний склад корму

Компонент Вміст
протеїн 27,01%
жир 17,01%
зола 8,01%
клітковина 2,65%
кальцій 1,51%
фосфор 1,11%
Омега-3 0,41%
Омега-6 3,51%

Склад корму для собак Rex

  • Свіжа курятина (20%), борошно з м`яса птиці, рис (15%), кукурудза, пшениця, пташиний жир, ячмінь, гідролізат курячої печінки, бурякова м`якоть, рибне борошно, дріжджі, риб`ячий жир, яйця, мінеральні речовини, цикорій (джерело ФОС-0,0!%), МОС - 0,05%, Юкка Шидигера.

Вітаміни та мінерали:

  • мідь - 10,0 мг / кг, залізо - 75,0 мг / кг, марганець - 7,5 мг / кг, цинк - 150 мг / кг, селен - 0,1 мг / кг, йод - 3,5 мг / кг, вітамін А - 17000 МО / кг, вітамін D3 - 2000 МО / кг, вітамін Е - 160 мг / кг, таурин - 110 мг / кг, L-карнітин - 40,0 мг / кг. Технологічні добавки: Антиоксиданти: природні екстракти токоферолов.
Корма для собак
Вид Сухой корм
Размер собаки Мини/малые
Тип Основной
Возраст Взрослые
Состав Курица
Особые потребности Без особых потребностей
Фасовка 3 кг
Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
Рекомендуемые товары
icon_teleg icon_viber icon_mes